Talkshow en extra’s

 

MVrally is er voor jou!

 

MVrally schakelt op naar de hoogste versnelling. In 2017 beloofden wij natuurlijk al dat 2018 een groot jaar zou worden voor ons. Nu is daar dan eindelijk de tijd aangebroken om jullie meer te  vertellen over de ideeën. MVrally maakt publiciteit voor ieder team mogelijk door middel van de nieuw op te zetten talkshow en onze eigen rallyshow!

Talkshow

Tijdens de talkshow kun jij als rijder of navigator bij ons aan tafel gaan aanschuiven om jullie als team in de publiciteit te zetten. Tijdens zo’n talkshow draait het dus echt om jou! Wat heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat je in de rallywereld terecht bent gekomen en hoe beleef jij een rallydag?

Daarnaast is er ook een competitie-element in de talkshow. Jij mag als gast namelijk plaatsnemen in de Playseat om een tijd neer te zetten op een rallyproef. Aan het einde van het jaar zal hiervoor een klassement worden opgemaakt en dan weten we welke rijder de MVrally challenge heeft gewonnen. Iedereen heeft dus gelijke middelen, dus het zal heel erg interessant worden wie het snelste zal zijn!

De talkshow zal één keer per maand plaatsvinden.

Rallyshow

Met de rallyshow belichten wij de diverse klasses en ben jij als gast in de show om na te praten over je gereden rally. Wanneer je aanwezig bent in de rallyshow zorgen wij ervoor dat er ook daadwerkelijk beelden zijn van jouw equipe uit de desbetreffende rally. Deze rallyshow zal dus altijd kort na een rally plaatsvinden.

De onderwerpen en dus ook vragen kunnen per show veranderen. Eigen inbreng is ook mogelijk.

Rally’s

Verder gaat MVrally de mogelijkheid bieden tot het afnemen van compilatievideo’s en daarnaast zijn wij tevens te boeken voor speciale verzoeken, zoals het maken van een video met onboardvideo’s en meer. Samen wordt dan gekeken of er tot een goede invulling kan worden gekomen van de opdracht.

Omdat wij bij elke rally in Nederland (en ook enkele in Duitsland en België) aanwezig zullen zijn, zijn wij ook te boeken voor interviews. Wil je dus kort voor de wedstrijd een interview geven voor je fans, dan filmen wij deze voor jou. Nadat het interview opgenomen is, zullen de beelden meteen gemonteerd en gepubliceerd worden.

Bijgevoegd een prijslijst voor de aangeboden diensten.

Zie foto’s onderaan de pagina.

(alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.)

Door te klikken op de afbeelding wordt je doorgeleid naar ons YouTube kanaal, hier kunnen alle gemaakte video’s bekeken worden. Evenals op de videopagina bovenstaand aan de site.

Door alle verschillende mogelijkheden kunnen wij niet bij alles vooraf een prijs noemen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de duur, mogelijke interviews en of het een uitgebreide of compilatie video betreft. Ons werkgebied is weergegeven in één van de onderstaande afbeeldingen.

MVrally 2018
MVrally 2018
« 1 van 6 »

 

Heeft u interesse in een van onze diensten, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!